Få gratis og ubegrænset adgang til BioHunt i 2021/2022

Skoler søges til test af nyt materiale til undervisning i biodiversitet

BioHunt er en helt ny online læringsplatform, og vi vil gerne have jeres hjælp til at teste og evaluere den. Derfor kan I helt uforpligtende og uden nogen som helst binding få adgang til spillet fra 1. maj 2021 til 30. juni 2022.

Se mere om jagten og baggrunden for projektet her ...
Ja tak, vi vil gerne prøve BioHunt

BioHunt - en læringsjagt til bestemmelse af insekter

Med BioHunt er det nemt og sjovt at bestemme arterne på de insekter, I møder i naturen. Ved en række trin med billeder og letforståelige tekster kan I finde frem til, hvilket insekt, I har foran jer. I kan endda gemme, hvad I har fundet, så I efterfølgende kan fremlægge det i plenum og sammenligne mellem grupper i klassen.
 
  • Målrettet børn på 2-6 klassetrin
  • Spilbaseret - giver læring, motivation og motion
  • Fungerer på alle smartphones og tablets - også uden netadgang
  • Der skal ikke installeres noget - spillet kører i enhedens browser
  • Udviklet i samarbejde med Morten Top-Jensen, der har undervist i naturfag i mere end 30 år, er hovedforfatter til bogen "Danmarks Sommerfugle" og kendt fra TV2-programmet "Kryb og Kravl"
 

Biohunt er en sjov måde at lære om de insekter, der er omkring os i naturen. Platformen er nem at gå til for børnene og de bliver motiverede til at søge efter flere og nye smådyr – særligt fordi børnene også kan konkurrere mod hinanden.
Undervisning i det fri har et særligt i fokus i denne tid og derfor er BioHunt et godt værktøj, der kombinerer læring, motion og en masse frisk luft.

Malene Baunsgaard Schreiber, lærer på Bramsnæsvigskolen.